Smider planer…

Igår var en helt fantastisk dag. Jag red 30 min totalt (varav högst 15 minuter lite mer ”aktivt” i trav, skritt och galopp samt travade över lite bommar) och Tell var så SJUKT fin. Älskade älskade häst! Så himla peppad och glad. Ni vet när man bara känner att de ”vill vill vill”! Finns inget så härligt. Jag hade säkert kunnat rida längre, men jag tar det lite lugnt såhär i igångsättningen. (Det var för övrigt första gången på c:a 1 månad jag red på banan idag. Annars har vi bara varit ute i skogen). 

Sen att det regnade småspik i sidled och var skymning när jag red (vilket gjorde att jag var rätt beredd på att trilla av även på ridbanan på min taggade skymningsfjantiga fåle) gjorde INGENTING. Jag satt med ett fånigt leende på läpparna. Var dyblöt och överlycklig.

Lerig och blöt. Älskar de här stövlarna (även om kvaliteten är sådär, får se hur länge de håller). Min regnkappa är lätt det bästa köpet ever! 300 spänn.

Lerig och blöt. Älskar de här stövlarna (även om kvaliteten är sådär, får se hur länge de håller, men de är grymt sköna). Min regnkappa är lätt det bästa köpet ever!!

Under gårdagen fick jag även besked från länsstyrelsen att vi fått beviljat vår ansökan på 150 000 kr till vår kooperativa lanthandel här i Åryd. Jag trodde knappt det var sant! 😀 Herregud så kul. Och så välbehövligt! Jag är rätt bra på att skriva ansökningar om jag får säga det själv! 😉

Så ja, jag lever liksom fortfarande på detta lyckorus från igår. Och börjar smida lite planer om allt möjligt. Det behöver man ju nu när den värsta mörkaste årstiden närmar sig. Jag har redan ångest över att behöva ställa om klockan till vintertid (och att det därmed blir ännu mörkare på kvällarna). Så då planerar jag för att kanske kanske åka på SIHS i Friends Arena och kolla på inomhusfälttävlan i november!!! 😀 Det har visat sig att jag ändå ska upp till Sthlm i jobbet dagen före nämligen.

En annan dröm vore ju att åka till Storbritanninen och leva fälttävlansliv på nåt sätt… nån gång. Tälta på Badminton-tävlingarna eller så. Det vore så himla coolt att vara i ett land där fälttävlan är så STORT, det är ju fantastiskt i Sverige också såklart men här är det ju en liten sport. Bara en sån sak som att de har Grassroots championships som går i 90- och 100-klass. Det hade ju inte varit orimligt att vara med! Fatta vad coolt det hade varit. Det rimliga i det hela är väl att åtminstone vara där som publik. Men drömma kan man väl få göra?

Här är ett klipp jag har hittat på en tjej (på ungefär samma nivå som jag) som red Badmintons amatörklass förra året! (Finalen i deras ”amatörtour” går där). GUDARS så kuuuuuuul!!!!!!!

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s