Nörderi i höstmörkret

Jag brukar ju nästan alltid uppmuntra till nörderi, jag tycker helt enkelt att det är bra för mänskligheten med folk som riktigt nördar in sig på olika områden. Dessutom är nördar ofta väldigt roliga människor som besitter en massa (ibland helt onödiga) kunskaper.

Ibland kan jag dock häpna över mitt eget nörderi, och bli lite less och trött på mig själv. Till exempel har jag fått en hel kasse med tidningen Eventing (!!!!) som jag nästan läst ut sedan igår. Det får ju ändå finnas gränser känner jag.

Särskilt om man inte bara är hästnörd, utan även nörd på andra sätt. Det kan bli lite mycket. 😉 Då kan man behöva balansera upp sitt eget nörderi.

Så i helgen ska jag (förutom att rida såklart) även musiknörda mig lite och meka lite med min Saab. Den ska få lite nya tänddelar och oljebyte. Och så ska jag väl kooperativnörda mig lite också. Bokföra fakturor och sånt och designa en ekologisk tygkasse. Nu ska jag åka och jobba med en filmfestival ute i skogen, så just nu är det alltså film/landsbygdsnörden i mig som skriver. 🙂 Hejsvejs!

/i

IMG_4470.JPG

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s