Gruppaktivitet

Den här helgen har varit så himla bra! Lagom dos av utomhuspyssel i trädgården och bara skrota runt och dricka kaffe, ridning och stallmys.. Och så god mat och lite umgänge i stan (jag har ett LIV förutom att mocka i stallet och gå runt i sunkiga kläder hemma på landet – HURRA)! En timme ”extra” helg fick man också idag, det var ju inte dåligt! 🙂

Igår red vi ut i grupp, Tell och jag fick sällskap av stallkompisen och hennes sambo. De red på en ung kamel som är lite grön, och en äldre kamel som ska ta det lite lugnt. Så det var ju en bra kombo med Tells och mina planer. 🙂 Dock undrade både jag och stallkompisen hur det skulle gå i praktiken eftersom hennes sambo (när han väl rider) brukar idka mottot ”plattan i mattan”. 😉 Men det gick bra, vi tog en lagom runda med lite trav, skritt och galopp här och där på fina grusvägar. Det var skymning när vi väl kom iväg så pannlamporna fick användas sista biten så vi inte skulle stå på öronen i skogen.

pannlampsbild

pannlampsbild

Tell blir så löjligt glad och peppad när han får sällskap, iallafall nu under igångsättningen… och jag som ville ha sällskap för att han skulle hålla sig lugn och inte freaka ur. Tji fick jag. Hästrackan bockade som en tok i varje galoppfattning så jag fick hojta till de andra att jag ville göra om. Som tur är så är hans glada bocksprång inte så svåra att hänga med i, han bockar ganska snällt. Det är värre om han tvärkastar sig åt nåt håll. Och att han bockar lite mitt i galoppen i rena glädjen kan jag ju inte göra nåt åt direkt, däremot får han INTE göra om galoppfattningarna till nån slags signal till helt fri hopp och lek. Det går den arma matten INTE med på.  Nån ordning på torpet får det väl ändå vara.

Nu är det världscuphoppning på SVT, yeiy! 🙂

Lyxefterrätt i stan, friterad lokalproducerad getbrie med varma hjortron. En Orval till det. Godaste trappistölen i världen... det är som champagne. Jäklars vad gott!!

Lyxefterrätt i stan, friterad lokalproducerad getbrie med varma hjortron. En Orval till det. Godaste trappistölen i världen… det är som champagne. Jäklars vad gott!!

 

 

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s