Yeah!

Planen var 15 minuters uppfostran av hästskrället. På banan. Med dressyrsadel. Och det lyckades!

Fina fina häst, som han frustade. Det var alltså tur att jag tog mig i kragen och slutade tro att han är gjord av porslin. 😉 Inner sittben, ytter tygel, ytterskänkeln om, marsch framåt. Svara på fina hjälper, annars förstärk. Lätta direkt han gör rätt. Genomsvettig björnpälshäst, rätt varm matte också. Vad skönt att vi kan själva! 😀 Mycket nöjda med oss själva.  Klev över lite bommar på marken, det var väldigt bra för matten att ha att sikta på så hon red ordentligt, och bra för hästapållen som tyckte livet var underbart.

Vi var väldigt nöjda med lillepellen Tom också som fick träna sig på att vara själv i hagen i en hel timme. Han stod och skrek lite vid grinden först, men sen var han duktig och lommade iväg till hösilagehäcken. 🙂 När farbror Tell väl kom tillbaka visste glädjen inga gränser! Tell var också överlycklig, han gillade inte alls högtryckstvätten som var igång en bit bort. Älgar och högtryckstvättar är inte hans favvogrejer kan vi väl säga. Allt annat går bra. Okej inte robotgräsklippare heller, men nästan allt! Hehe.

Jag skulle ha klippt honom idag för andra gången.. det får bli imorgon. Björnpäls!!

Jag skulle ha klippt honom idag för andra gången.. det får bli imorgon. Björnpäls!! Det syns inte att han faktiskt är klippt… :S

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s