Hund- häst- och vänutflykt :-)

Hej och hå på er! Idag har jag tyvärr inget jätteroligt att rapportera, var bara i stallet väldigt snabbt på grund av att jag redan var sen till ett möte…

Hann prata lite snabbt med tränar-Anna iallafall som höll ponnylektion på banan, om att försöka få till dressyrträningar för henne på torsdagar nu när vi äntligen är på G igen. En stallkompis vill också vara med, så vi tänkte köra parlektion. 🙂 Det tyckte Anna lät som en utmärkt idé. Hoppas vi får ihop det så det kan bli lite regelbunden träning! Behöver det i höstmörkret…

Skärmavbild 2014-08-21 kl. 14.35.00
Här är när vi tränade för Anna förra gången! Det var lite grönare och fler löv på träden då.. 🙂

Imorgon ska jag och Karin, en av mina bästa vänner (som jag även bor granne med) åka på utflykt till Ullared.. haha! Inte för att jag är så shoppingsugen direkt (och är rätt så pank fortfarande efter veterinärkalaset) men jag har lovat att följa med Karin på utflykt iallafall. Hon ska få hem sin valp snart (wohoooooo så spännande!! En liten fransk bulldog!) och behöver skaffa lite valpgrejor, barngrind så valpis inte ska trilla ner för trappan, osv osv. Så vi ska gå på hund- och hästavdelningen, äta nånstans på vägen och ha det mysigt. Ska bli fint! Massor av kaffe och fika ska vi ha med oss också på vår lilla roadtrip! Såklart. Min nya kamrat saaben Ann-Christin ska få ta oss dit och hem. Karin har visserligen en jättesöt liten modern bil, men den är stor som en ärta och jag har skojat om att då kan hon ju inte handla nåt mer än ett koppel. Får se om jag får äta upp det.. vi kanske kör hem igen imorgon med Saaben fullpackad med allehanda grejor i gula Ullaredskassar! Hahaha…

Om ni inte har läst det här mitt-prick-inlägget om hästmänniskor, så gör det! Helena som tidigare skrev den berömda Mullebloggen har skrivit det på sin nya blogg Fnork. Rekommenderas varmt!

…och så kommer självaste MARK TODD att rida inomhusfälttävlan i Sthlm Friends Arena när jag är där och tittar!!!

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s