Positivt tänkande

Idag fick jag ut min kompis Anna som är duktig på att kolla på hältor (bland mycket annat). Hon höll med om att han inte var HALT, men däremot ”sparar höger bak”.

Rådet var att boka en tid på kliniken hos Staffan om två veckor, och att ta det lugnt fram tills dess. Typ skritt och jogga honom lite lagom. Se hur det går.  Det är så jäkla typiskt bara för han är SÅÅÅÅ fin och fräsch och travar på som bara den med värsta trycket. Superfin i kroppen också, det är bara att man ser (väldigt svagt) att han liksom inte riktigt tar i lika mycket med höger bak när det är ytterbakben. (vänster varv). Fick även rådet av en annan hästkunnig vän att gärna skritta honom i svagt svagt nerförslut, det ska vara bra för att stärka bakknäna.

Jag litar väldigt mycket på mina kunniga vänner, och eftersom detta väldigt mycket överensstämmer med mina egna tankar så tror jag att jag kommer köra på det. Alltså boka en tid om två veckor och köra på lugnt tills dess. Så får vi se om vi behöver åka dit.

Blev en skrittrunda idag och lite trick-träning. Jag köpte en klicker på Ullared, den verkade Tell mest tycka var störig. Ge mig godiset direkt, hörru! Varför ska det klicka före?? Haha…

November är lite av årets skitmånad tycker både jag och Tell. Han är ju ganska skymningsfjantig och så här års är det liksom skymning dygnet runt. Alltså JÄMT anledning till att blåsa upp sig och tycka ALLT är läskigt!! 😉

Han var iallafall duktig och höll sig på mattan trots att han hela tiden på uteritten trodde att han skulle bli uppäten av hungriga lodjur som låg på lurpass i dikena.

Älskade häst! ❤ (Han är för söt som älskar att snusa en i håret/mössan)!

Skärmavbild 2014-11-15 kl. 22.42.18

2 reaktioner på ”Positivt tänkande

  1. veronikamarklund skriver:

    Vill inte vara motvalls … Och alla råd är ju bra, utom de dåliga 😃 Men när jag hade opererat min Dokka i bakknäna och skulle sätta igång henne och bygga upp – då skulle jag UNDVIKA backar, särskilt nedförs…

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s