Ridsport-filmtips för mörka höstkvällar!

Idag känner jag mig lite seg och har ont i halsen. Dock är jag ändå på benen och kommer säkert vakna till liv ikväll när jag kommer ut till stallet. 🙂

Tänkte ändå att jag skulle fortsätta min ”arkiv-serie” lite smått från den gången när jag skrev om roliga hästprogram på SVT genom åren. Det kan väl vara lite kul? Så har ni roliga grejor att kolla på såhär i höstmörkret. After ride, eller om nån ligger hemma sjuk t ex. Enjoy!

Tips 1: Se vår förbundskapten i fälttävlan (och Tells veterinär) Staffan Lidbeck rida terrängen på Gärdet i Stockholm 1990 (Staffan är 20-nånting). Anna Hilton är med också bland flera andra svenskar, hon red ju även VM i Normandie nu i år. Grymt coolt. TÄNK om vi skulle kunna få nåt sånt stort evenemang igen till Sverige!!

Ryttar-VM 1990 Fälttävlan

Skärmavbild 2014-11-17 kl. 11.14.51

Klicka på bilden för att se filmen!

.. och det andra tipset är att återse några av våra ”kändisar” för 12 år sedan. Vad säger ni om jag säger Pialotta, Butterfly Flip och Classic H, Baloubet Du Rouet? Till exempel.

Här har ni ett sammandrag från Göteborg Horse Show 2002!

Skärmavbild 2014-11-17 kl. 11.33.21

2 reaktioner på ”Ridsport-filmtips för mörka höstkvällar!

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s