Nypon

Hej svejs!

Idag var det på nyheterna att det antagligen blir nån slags rekord i Växjö i år i och med att vi inte har sett solen på en miljon dagar. Eller nåt sånt. Jag retar ihjäl mig på att folk som hör att jag kommer norrifrån alltid säger ”men är det inte hemskt MÖRKT där uppe”? Nästa som säger det kommer jag lappa till!! Nej, det kommer jag såklart inte, men seriöst, det FINNS inget mörkare än Småland i november!! Jag lovar er. Det är OMÖJLIGT. Mest av allt vill jag har sol och fortsatta plusgrader. Om jag inte kan få det så vill jag ha rejält med snö så det iallafall blir vitt och fint. Och ljust. (Dock förstör detta möjligheterna att rida på banan, men jag rider ju ändå mest ut nuförtiden.) Snö OCH sol vore det allra bästa, men det är väl för mycket begärt, haha!

Jag ska rida ut med min kompis Louise ikväll, det ska bli fint. Sällskap är ett måste i mörkret. 🙂 Och så har jag läst tusen goda råd om hästar med ledproblem. Jag vet att jag får vänta tills (om) vi åker till veterinären och höra vad han säger, för jag litar ju inte direkt på nån annan. Särskilt inte på nån random tyckare på internet. Och jag vet inte ens om man verkligen kan säga att Tell har ledproblem, han har haft en ledinflammation en gång. Och inget på sex års tid före det. Hmm… Men hur som helst så trillade jag in på en massa sajter som saluför SVINDYRT nyponpulver som ska vara så fantastiskt. Och då kom jag på att jag ändå brukar torka nypon till mig själv, det innehåller ju jättemkt C-vitamin. Gott att ha lite nypon och russin osv i fil på morgonen. Och nu måste jag boosta mig allt vad jag kan så jag inte blir mer förkyld än jag redan är! Nu har jag ju redan plockat jättemånga nypon och torkat i ugnen så jag kan lika väl ge Tell lite av det. Han älskar nypon han också. Det kan ju inte skada iallafall. Billigt, gott och väldigt närproducerat! 😉

IMG_4566.JPG

6 reaktioner på ”Nypon

  1. Ida Qvarnström skriver:

    ja, det har du rätt i. Jag tänker att vi håller igång lite lagom så lär vi ju märka om det försvinner eller om det fortfarande syns nån liten orenhet. Skönt att ha bokat en tid iallafall. Även om jag såklart hade hoppats slippa åka dit mer.. :/

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s