TV-hejaklack

Hoppträningen var inställd idag pga att Jens kvalat in till Volkswagen Grand Prix-finalen i Flyinge gick ikväll. Vi satt som klistrade och hejade framför Horse1s gratissändning!

Skärmavbild 2014-11-19 kl. 19.33.05

Såååååå nära det var!!! Felfritt med Twiggen och en riktigt fin runda, och så fick han ett ynka tidsfel!! Dessutom red sju stycken felfritt i grundomgången, hade det bara varit sex hade han kommit med till omhoppningen/winning round ändå eftersom han låg före fyra-felarna. PISS!!! Så snöpligt att sluta på åttondeplats… i just denna tävlingen iallafall! Ja ja, bra ridet ändå Jens och bättre lycka nästa gång!

Här hemma har, hör och häpna, min fåle åtminstone tillfälligt lyckats laga sig själv. Travade på hur glatt som helst i snöret. Och rent. Jahapp?! Detta förtjänar lite spex. Imorgon är en annan dag, men just nu  – let´s party! 🙂

Skärmavbild 2014-11-19 kl. 21.06.13

 

 

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s