Sjukridning

Jag vet att man ska ta det lugnt och inte rida när man är sjuk… iallafall inte om man har feber.

Men igår ”var jag tvungen”.. hehe.. nä, det var jag såklart inte. Men tränar-Anna var hos oss och hade ponnylektion, så jag hoppade upp en sväng på Tell så hon kunde titta på hur han rör sig när jag sitter på. Jag kan ju själv se på lina, men det är en annan sak att sitta på och noja sig.

Hur som helst kunde hon inte se nåt särskilt, men det är ju lite knepigt på kvällen även om vi har belysning på ridbanan. Att Tell har olika mycket vitt på båda bak gör det också lite lurigare att se. Anna tyckte att jag kunde rida på så länge, så får hon komma förbi i helgen när det är ljust och ta en bättre titt. Men hon såg inte nåt alarmerande iallafall. Tell var överlycklig och var HUR pigg som helst. Den sjuka matten fick hålla i sig… ponnysarna var urgulliga (och roliga) tyckte Tell. Jag red mest i skritt och flyttade honom lite, kände så gas och broms funkade och att jag ”satt på bakbenen”. Tog lite trav, och kände på galoppen typ ett varv på fyrkanten i varje varv. Tell frustade jättemycket redan i skritt, så det kan ju inte ha varit dåligt att jag red en liten sväng.

Känner mig inte värre idag som tur är, det är lite jämnförkylt. I helgen vill jag verkligen vara frisk!! Usch vad det är tråkigt att gå på sparlåga…

2 reaktioner på ”Sjukridning

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s