Pinsamt

Jag avslutar de här två hästvaktsveckorna med flaggan i botten.. eller vad säger man…

Jag som var så nöjd med att jag skulle få ut ”gamla” stallvännen Catrine nu på morgonen, så vi kunde mysa i stallet, dricka kaffe och morgonfodra och släppa ut alla pållarna i lugn och ro. TROR ni inte att min mobil la av under natten så den var stendöd på morgonen. Vaknade jag av mig själv halv åtta tror ni utan nåt alarm som hjälpte till?

Jag kom 45 minuter försent, får väl vara glad att jag vaknade före klockan tolv iallafall… fy f—n vad pinsamt!! Stackars Catrine. Nu är hon ju en redig hästtjej, så naturligtvis hade hon huggit i och redan gjort det mesta när jag kom sättandes som ett jehu med håret på ända och sömn i ögonen (och antagligen vindögd). Morfar Göte hade också stigit upp och hjälpt till, fast en av anledningarna till att jag ville ha ut Catrine var att han skulle få ledigt! Ridå.

Som tur är så har de humor båda de där två, och jag blev förlåten för detta gruvliga missöde. Det är ju sånt som kan hända. Men ändå!! Jag skäms som en hund.

Nu lägger jag mig under täcket i soffan och kollar på vinterstudion och världscupen från stuttgart. Om man ligger här och tänker riktigt hårt på att vinterdäcken hoppar på av sig själva på bil och släp så gör de det va? 😉 Usch… skitdag. Min förkylning är värre än någonsin och dessutom var jag uppe halva natten i magsjuka. Och då hade jag ändå ätit på restaurang igår, en av de bättre i stan! Herregud.

Hästrackan mår prima iallafall! Alltid nåt!

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s