Sol igen!

Ojojoj, det är sol igen här i Småland! 🙂

Var ute i stallet imorse och tog en tur i skogen, så mysigt. Ikväll ska jag stanna i stan, ska spela lite vinylplattor på ett event för kvinnofrid. En massa grymma band ska spela. Ska bli fint. Imorgon blir det upp astidigt, jag ska åka tåg kl sex på morgonen upp till Sthlm för möten på filmhuset på i två dagar.

OCH – det allra bästa med Stockholmsresan är såklart Friends Arena på torsdagkväll,  action night med inomhusterräng-lagtävling! Jag längtar ihjäl mig!!! 😀

Tyvärr hinner jag ju inte rida så mycket den här veckan, och blir fortfarande inte klok på om Tell är riktigt fräsch eller ej. Jag tror det, men helt säker är jag inte. Så nu ringer jag och flyttar fram kliniktiden, skulle gärna vilja ha helgen på mig (när jag kommit hem) att kolla i ordentligt dagsljus hur han rör sig. Och jag vill inte ringa samma dag och avboka (om han nu är fräsch) eftersom vi har tid på måndag.

Hej hopp, kanske träffar på nån bloggläsare eller vän på Friends rent av? Vore kul! 😉

Skärmavbild 2014-11-25 kl. 15.07.22

Ni får ju mest se bilder från landet där jag och Tell bor, men såhär ser det ut inne i stan! (Alltså Växjö). Trähuset till höger i bild (Kafé de luxe) är där jag ska spela vinyl senare i kväll. 

 

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s