En hästtjej firar advent

Hå hå ja ja! Nu ligger jag äntligen i soffan med en lussekatt i högsta hugg. Det har varit racerfart på allt på sistone, massa roliga grejor, men oj vad trött man blir!

Friends, för det första. Asbra. SÅ många duktiga världsryttare på plats, riktigt häftigt med inomhusfälttävlan ( ja, inomhusterräng borde det väl iofs heta, det var ju bara terrängdelen av fälttävlan. Med några vanliga banhoppningshinder med också). GRYMT drag var det iallafall.

Min summering:

  • Hoppas det kommer vara med varje år hädanefter!! Sååå roligt att få visa upp fälttävlan på detta sätt! … vilket leder mig till min nästa punkt…
  • Det blev lite hetsigt ibland för vissa ryttare (det förstår jag, herregud vilken stämning det var där inne), och banan var svår, vissa hade inlånade hästar, men ändå. Sågande i munnen och vansinnesanridningar (även om de inte var så många) vill jag inte se i såna här sammanhang. Inte i andra sammanhang heller visserligen. Vilket leder mig till nästa punkt…
  • HELT fantastiskt att se Niklas Lindbäck, Jonelle Price, Mark Todd, Peter Thomsen, Anna Siemer med flera rida så OTROLIGT snyggt, säkert och vackert framåt. Ni vet när allt ser ut som en LEK. De bara flyter fram, trots snäva svängar och väldigt annorlunda än ”riktig” terräng… det kallar jag bra PR för denna underbara sport! 😀
  • Mister Pooh. Jag blir tårögd. Vilken häst. Och vilket ekipage de är!!

Ni som inte har sett sändningen på SVT play än kan göra det här! Måste bara säga att arenapartyt som var efteråt var jättekul! Roligt att gå omkring på banan och dricka öl och mingla med ryttare och massa andra man träffade på, jag stod bredvid Ingrid Klimke i baren! Gulp.. något starstruck där! 😉 Kul att kunna stega mellan hindren osv också. Big up för det! 🙂 Sen fick jag med mig en massa fibersand till hotellet upptäckte jag när jag tog av mig skorna. Haha!

IMG_4677 IMG_4681 IMG_4678

 

Sen kom jag ju hem till verkligheten igen, och Tell verkar må prima. Pigg som en lurvig racerkamel är han. Red ut och fick hålla i mig kan jag tala om. 😉 Klippning nr 3 för säsongen måste avklaras inom kort. Det finns ingen hejd på detta lurv alltså… Jag har förresten flyttat fram kliniktiden till nästa måndag istället, jag ska rida i ridhuset lite i veckan tänkte jag nu när det blivit minusgrader. Då har jag både speglar, vänner och en hopptränare som kan hjälpa mig kolla om min pålle verkligen har nåt för sig med höger bak, eller om it´s all in my head.

Jag lyckades få på vinterhjulen idag på både släpet och bilen också. Usch vad det är tråkigt. Men skönt att ha det gjort! (Fem i tolv som vanligt). Passade på att serva bromsarna på släpet och laga en lampa och en reflex som hade åkt av i farten när jag ändå var igång.  Julmarknad har vi också haft här i byn. Ja, som sagt. Fullt ös! Men en väldigt bra vecka på alla sätt! 🙂 Nu ska jag bara ta det lugnt. Jag lovar!

IMG_4729

En glad och lurvig racerkamel

 

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s