Avbokat veterinärbesök, terrängträning inbokad!

Ja kära vänner, det är inte varje dag man ringer och avbokar en veterinärtid eftersom hästen är frisk och hel och inte behöver åka dit, och så bokar man in en terrängträning istället. 🙂

Det är ju fantastiskt att jag bara inbillade mig (eller så hade han lyckats med nåt litet i hagen som nu har gått över), för nån hälta finns det ju rakt inte. På hoppträningen i onsdags hade jag INTE kommit undan med minsta lilla halt häst, det kan jag säga. Jens öga ser precis allt. Och han tyckte Tell såg så fin ut så. Sååå skönt!! Peppar peppar, hoppas nu detta håller i sig..

Jag kunde inte låta bli, utan nu har jag intresseanmält mig till en inomhusterräng-träning för Linda Algotsson hemma i hennes fina ridhus i mellandagarna. Då måste vi ju vara fullt igång igen tänker jag. Dessutom ska de ordna clinic med Sara Algotsson-Ostholt och Frank Ostholt! Hoppas Linda kan få in oss i nån grupp i anslutning till clinicen, det tar en timme att köra dit ungefär från oss så jag vill gärna ta det i samma veva. Tell får snällt stå i släpet och äta julmat (äpplen, hö och morötter) under tiden i så fall tänker jag. 🙂

Just det ja, kanske kanske ska vi på Working Equitation-träning tre kilometer bort om en vecka. Det hade jag glömt. Har inte hört något om det på sistone, men jag hoppas det blir av! Här är en otroligt kul bild på Tell från förra (första) gången vi var med och tränade WE nån gång förra vintern. Han trodde han skulle dö när han kom in i ridhuset i Lenhovda och såg tjuren, och dessutom var det väl lite halvpopulärt att jag råkade sopa till honom i ändan med den långa stören senare under ridpasset… men vadå, det är ju inte så att jag heller brukar rida omkring med en tre meter lång pinne och fånga upp ringar med??! Hahaha!

Bild 3

2 reaktioner på ”Avbokat veterinärbesök, terrängträning inbokad!

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s