Planerar ett gott nytt år… :)

Skärmavbild 2014-10-14 kl. 11.26.49

Den här prinsen har t o m fått ett nytt dressyrschabrak av sin matte som vi ska inviga, så han slipper springa omkring med det gamla som är missfärgat!

Såhär i mörkret och eländet blir man ju sugen på att sitta och planera för nästa år… Kan det inte bara bli jul nu så man får vara ledig och vila upp sig, och sen kan det bli vår så terrängbanorna öppnar igen, haha!

Jag är jättejättenöjd med året som gått, lite synd bara att det blev lite inställda grejor nu på hösten när Tellepelle blev halt i en tass. Vi skulle ju ha blivit dressyrstjärnor!! Vi får ta det 2015 istället. Nä, men seriöst så tänker jag att jag mest vill ut och tävla lite mer dressyr faktiskt, vore kul om vi kunde få till en sån dressyr som vi hade i Hermanstorp i slutet av sommaren, igen! 70%, det är grejor det! Men det var väl mer den KÄNSLAN iofs som jag var ute efter. Jag vet att vi kan! 😉 Hoppning spelar det inte så stor roll för mig om vi tävlar, eller om jag startar nån pay and jump på 100-110 höjd ca. Mest så vi får träna att hoppa lite bana inför FT-säsongen.

Jag siktar på att rida LB och LA-program i dressyr under våren tänker jag, så kanske vi kan debutera i MSVC lite senare om allt går vägen? 🙂 Men det är inte hela världen. Ut och ha kul är det viktigaste! 😀 Det vore ju en dröm att få börja rida lite på kandar också så smått.. men vi får se vad dressyrfröken säger.

I fälttävlan kommer det bli 90-klass som vi tävlar i minst en säsong till. Vi är visserligen kvalade till att starta 100-klass men det tänker jag inte göra förrän det känns som att jag kan rida 90-klass baklänges och med förbunda ögon!! Träning är en annan sak, då är det en häftig känsla att klippa lite större hinder ibland eller ta sig an svårare linjer, men på tävling får det vara bra än så länge med 90 tycker jag.

Ser fram emot en till svettig och härlig sommarsäsong, ååå vad jag längtar! 😀

20140727-221709-80229112.jpg

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s