Sitsträning och balans

Jag ska skärpa mig med min rida-utan-stigbyglar-utmaning har jag tänkt. Det blev ju inte så mycket av det i november dessvärre men jag har ju december också att hitta på nåt vettigt! 🙂

Men först måste man ju skratta lite, och imponeras av vissa ryttares (och hästars) ”stickability” och balans!! Nu är ju detta inget jag (eller någon) eftersträvar att vara med om själv förstås, och jag tränar ju främst balans för att bli bättre på att rida med små signaler. Men – man vet aldrig när balansen och sitsträningen kommer till pass! Garanterat många gånger under ditt ryttarliv, oavsett om det är fälttävlan på elitnivå eller skogsridning eller dressyrträning på hobbynivå. Här kommer några imponerande klipp. Vem har sagt att det är lätt att rida? 😉 

(Ovan) Ja – verkligen a million dollar horse! Och rätt god balans från ryttarens sida får man väl också säga!

Alltså – vattenhoppet i det här klippet!! (nedan) *håller för ögonen* (men impad över att ryttaren sitter kvar!!) Take me to the rodeo…

och den gulligaste lilla balans-uppvisaren:

5 reaktioner på ”Sitsträning och balans

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s