Wohooooo!!!

Jag har ju haft lite våndor över det här med inneterrängträningen hos Linda Algotsson i mellandagarna. Men nu ska jag åka trots allt!

Först trodde jag det var en dag, sen visade det sig vara en kurs på två dagar. Sen visade det sig att våra vänner från Berlin anländer precis då, och jag kände mig taskig… Sen var min sambo sur över att jag ville åka och rida istället för att umgås med dem (och honom), sen ändrade han sig och tyckte väl inte att det var hela världen. Jag bestämde till slut att jag åker på kursen, så får jag kanske med mig syrran, nån vän och/eller de här från Berlin med glöggtermosen i högsta hugg. Eller så vill de inte sitta i ett kallt ridhus och titta… ;)… och då åker jag dit själv. Jag kommer ju hem på kvällen igen, och de ska vara hos oss i en hel vecka nästan.

Så kan det gå när man försöker få ihop sitt hästliv med sitt vanliga liv! Inte helt lätt alla gånger. Men nu är det inbetalt och klart, Körningsven here I come! 🙂 Och familjen och vännerna, jag älskar er OCKSÅ! ❤ 🙂

img_4036_medium

Linda och Fairnando

Kursen jag ska på hos Linda står det lite om här

Och så blir det clinic med Sara (och Frank tror jag) som det står om här!

En reaktion på ”Wohooooo!!!

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s