Kallt!!

Okej, ni har att göra med en norrbottning, och då har det ALLTID varit värre. Hehe. 😉 Men ja, 16 minusgrader är ändå ganska kallt. För att vara i södra Sverige. Min mobil har dött, hjulen på släpet låst sig och vindrutan på bilen spruckit mitt i tu. Ridå. Men, förutom det då? 🙂

Kursen hos Linda har varit SÅÅÅÅÅå kul!!! Skriver mer sen. Min familj mördar mig nu om jag (när jag väl kommit hem) dessutom ligger i soffan och hästbloggar. Nu ska vi äta pizza, hurra! Det finns inga som är hungrigare än hästfolk, tro mig!! (Särskilt om dessa varit iväg i åtta timmar om dagen i kylan för att rida inomhusterräng de senaste två dagarna).

hörs!

Detta bildspel kräver JavaScript.

En reaktion på ”Kallt!!

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s