Medan det var vitt…

Ja, det var alltså vitt och skitkallt. Nu är det grönt igen och plusgrader. Men, inget ont som inte har något gott med sig! På lördag ska jag rida dressyrträning hemma på banan för tränar-Anna. Jag behöver mest troligt inte köra nånstans med Tell om det här mildvädret håller i sig. Så det är ju bra!

Vi har haft så himla mycket vänner och familj här, vilket i och för sig är väldigt trevligt! (På nyår var vi tretton personer) så jag rider lite när jag har tid ork och lust. Häromdagen fick jag med mig ena syrran, hon lånade en häst så vi kunde rida ut. Mys! Idag har det dock bara blivit rykt och morötter för Tellepellen. Han har fått mycket kärlek av många olika familjemedlemmar och vänner iallafall, och idag har han även motionerat sig själv i hagen med lillebror nu när det frusna knagglet är borta. Ähum.

Såhär såg det ut när det var vitt och fint iallafall!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s