Tröstshoppat

Jag gillar egentligen inte grejen att ”tröstshoppa” eller shoppa överhuvudtaget.. men när stans bästa ridsportbutik (Charlies) tyvärr lägger ner och har halva priset på allt så… 😉

Det är jättetråkigt att de inte ska finnas kvar (det var tydligen inte för att det gick dåligt heller, utan det var nåt beslut från högre ort). Nu kommer vi bara ha Hööks i Växjö, så trist. Om man ändå behöver nåt till hästen eller sig själv ibland tycker jag det är fint att ha en bra affär med kvalitetsgrejor. Jag köper hellre bra saker och sällan (och gärna begagnat om det finns). En del saker kan väl iofs vara hyfsad kvalitet på Hööks också, men det mesta tycker jag är krafs.

Hur som helst. ALLA Växjös hästmänniskor var på Charlies idag när de öppnade kl 12. Herregud vad folk det var. Jag stod i kö hela min lunchrast, men det blev iallafall ett par Ariat Bromont H20 vinterridstövlar (som är SÅ snygga och sköna), och som jag ändå tänkt köpa förr eller senare. Jag är SÅ glad för dem redan, fast jag inte ens ridit i dem än! 😀 Ett par fina dressyrtyglar blev det också från Schockemöhle. Gillar att de är rundsydda, samt har gummi på insidan OCH stoppar (men inte martingalstoppar som på bilden, men annars är de likadana). De tyglar jag har nu glider lite ur händerna tycker jag, så det här blir nog bra! Jag provade en nästan likadan Uvex-hjälm som jag har fast annan färg, men jag tyckte inte riktigt att den satt lika bra som min. Dessutom står terränghjälm högst på listan inför sommaren.

ariat tyglar

3 reaktioner på ”Tröstshoppat

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s