Det är inte min vecka det här…

Som bekant trillade både jag och Tibelle i skogen i lördags, och gjorde inte illa oss ett skvatt. Men igår när jag var ute på en promenad med Tell så halkade jag och drog i backen så det bara small. DET gjorde ont kan jag lova!

Åååååå vad dumt att jag inte gick tillbaka och tog på mig broddarna när jag insåg att det var halt! Det var liksom inte halt vid stallet, mest rätt så djup snö. Men ute på vägen var det naturligtvis glashalt. Ni vet sån där vit halka som inte syns. Ja, nu är det för sent. Jag har skitont i hela kroppen, nacken, ryggen, helt blågrön på rumpan och blåsvartröd på ena armbågen. Inget verkar brutet iallafall, tack och LOV. Men det här var sista gången jag är ute och går i vinterunderlag utan broddar.

Det hände så himla snabbt, benen bara försvann och där låg jag helt platt som en pannkaka och kände efter att jag kunde röra mig trots allt. Det kunde jag. Och när jag tittade upp så hade jag en hästmule i ansiktet. Tell, älskade häst! Det här var nog första gången han INTE sprang hem när nåt lite läskigt inträffade. 😉 Jag höll fortfarande i grimskaftet men det hade ju inte varit nån match för honom att springa hem om han hade velat ändå. Jag tog tag i hans man för att komma upp, så det var ju bra att jag inte hade hunnit rycka den. Sen skrattade jag åt eländet, borstade av mig all snö och klappade min duktiga häst som stannade hos mig. ❤ Sen linkade vi hem.

Det som ändå är lite komiskt är att jag alltid brukar dra (minst) en vurpa i Göteborg när jag är där i jobbet på Göteborgs filmfestival. (Det finns INGET så hemskt och förrädiskt som västkust-halka, läs det här inlägget på Fnorkbloggen så förstår ni!) I år är första gången någonsin som jag vurpar redan INNAN Göteborgsresan. 

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s