Imponerade på pappa med trickträning

Hej hej! Jag har varit i Köpenhamn en sväng på min konstnärs-lillasysters vernissage. Det var jättemycket folk, men väldigt trevligt! Hann med att träffa några vänner också. (Hurra, jag har ett LIV förutom jobbet, affären och hästen!)

Pappa, mamma och min moster var också med i Kph och sen följde pappa med mig hem till Småland igår. Så mysigt att ha honom här! (Man får passa på, han vill oftast ”börja fara hem” direkt han har kommit. Dessa Lulebor alltså). Idag ville han följa med till stallet, så det fick han. Pappa, Tell och jag gick ut på skrittpromenad. Pappa frös om benen och fick ha på sig mina thermochaps. Mycket snyggt. Sen visade Tell och jag några tricks. Pappa var väldigt imponerad! Tell har blivit jättebra på att snurra på kommando, buga och spansk skritt kan han med ena frambenet. Det är lite som halv spansk skritt kan man säga. 😉 Hur svårt kan det vara att göra likadant när jag petar på det ANDRA frambenet? Men nähäpp, herr häst bara glor på mig och förstår ingenting säger han. Så nu får vi träna på tills han är lika bra med det benet. Sen får vi försöka med båda.

Godnatt med er!

/i

8 reaktioner på ”Imponerade på pappa med trickträning

 1. Ida Qvarnström skriver:

  Jodå han åker gärna långt! Men sen hem igen, helst samma dag. Han är från en rallarfamilj, de gillar själva resandet de där. Suck. 😉 Jag har fått honom att stanna en hel vecka en gång, då fick han ett växthus att bygga. Jag får tänka ut nåt liknande projekt i sommar. Mocka ut stallet… tapetsera om hela vårt hus… möjligheterna är oändliga! 🙂

 2. idooooos skriver:

  Gud så kul med trickträning! Det är jag väldigt sugen på oxå men vet inte riktigt hur jag ska börja.
  Har lärt min häst buga, fast inte ”på riktigt” utan hon sätter ner huvudet mellan frambenen & böjer det ena frambenet lite. Det lärde hon sig på bara någon dag, så hon är väldigt lättlärd.
  Man får väl exprimentera lite bara, helt enkelt 😊

  • Ida Qvarnström skriver:

   ja alltså jag bara gissar jag med! Jag har ingen aning om hur man gör egentligen. Men det är väldigt kul, och hästen är vrålpeppad! Han var nog cirkushäst i ett tidigare liv. 😉 Det är ju bra att ha nåt att aktivera honom med också när man bara får skritta ett tag.

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s