Filmtajm

Imorgon åker jag till Göteborg i jobbet i några dagar, det är Göteborgs Internationella Filmfestival (GIFF) så sämre kan man ju ha det. 🙂

I och för sig jobbar jag ju nästan hela tiden så det är inte riktigt samma som om jag var där privat och bara kollade på en massa bra film. Men jag klagar inte, det är världens roligaste jobb att vara filmkonsulent! En snäll vän har lovat att mocka och ge Rheumocam till Telleman i min frånvaro.

På tal om film så ska jag ta mig tusan BETALA någon för att stå med ett tre meter långt teleobjektiv och ta bilder på mig och Tell nästa gång vi rider terräng i fälttävlan. Ååå vad jag önskar att jag hade haft bra bilder från det! Den här sommaren hade vi verkligen otur med Equipe-fotograferna. Det var som fördömt. Jag vet att man inte kan bli garanterad att komma med på bild, och även om man gör det så är det ju inte säkert att det är nån bra bild heller. Men ändå!! Två tävlingar som iallafall haft equipe-fotograf bokad har vi varit med på. Och båda känns det lite som att det var mitt eget fel att vi inte kom med på bild. 😉 1:a gången i Tågarp stod fotografen precis i slutet av banan (vid det andra vattenhindret), och så långt kom vi tyvärr inte eftersom Tell tvärvände mitt på ett fält och jag åkte av. Den andra gången det var en Equipe-fotograf i buskarna var i Hermanstorp, och då var jag banne mig VÄRD att komma med på ett kort iallafall efter min kämpainsats! Men eftersom jag hängde och dinglade ett bra tag i förbygeln innan jag tog mig upp och fortsatte, så hann väl fotografen tro att jag hade avbrutit min ritt och passade på att gå på toa. Eller ta en kaffe. Eller vad som helst. Någon bild blev det då inte.

Innan jag började jobba med film så har jag varit fotograf i många år, vilket kanske inte syns på den här bloggen inser jag. Jag är så lat nuförtiden och ids sällan ha med mig någon bra kamera. Tyvärr kan jag ju inte filma eller fota mig själv, men jag är så himla glad över våra snälla kamerakvinnor som följer med oss och ser till att vi fastnar på bild och film ibland, även om det inte är proffsfoton på Equipe! Det är ju guld värt att få sin ritt dokumenterad på film, även om det är med mobilen!! ❤

Nu ska jag ut i blötsnöyran med Tell. Tjoho…

7 reaktioner på ”Filmtajm

 1. idooooos skriver:

  Känner igen mig såväl i det där med att man önskar man blev filmad, fotad oftare!
  Och speciellt i terrängen. Jag hann ju bara med en start i fälttävlan förra året & har varken bilder eller filmer därifrån.
  Avundas folk som alltid har ett ”kamera-team” med sig. Alltid filmer på ritter, tävlingar & träningar.
  Men iår, då ska jag se till att bli fotad, filmad då jag rider fälttävlan!

  Förresten, fan va kul det såg ut att träna inomhusfälttävlan!!!!
  I Skåne antar jag..?

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s