Göteborg

Jahapp, jag är i Göteborg och jobbar fortfarande.

Men imorgon åker jag äntligen hem till min älskade häst! Saknar honom så! Här får ni se en reklamfilm för Uddens superhelg som de arrangerar varje år. Längtar till terrängbanan!! 😍 kul att det här är vår ”hemmabana” fast det är 13 mil dit.. 😉

(PS klicka på HD så ser det mkt bättre ut, om det är pixligt alltså)

På tal om film, hästar och udden ska det bli kul att få se premiären av filmen om drottning Kristina som spelades in där, ni minns kanske inlägget från i höstas när jag var i mitt esse. Jobba på en stor filminspelning med HÄSTAR på en TERRÄNGBANA. Haha! 🌟 Den kommer gå på SVT sen så då får ni länk såklart.

2 reaktioner på ”Göteborg

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s