Äntligen hemma!

Åkte raka vägen till stallet. 😊Telleman verkade glad över att godisautomaten (dvs jag) var hemma igen och gnäggade glatt.

Det har blivit vinter medan jag var borta! Två dm nysnö har ramlat ner och mer ska det bli. Det snöar fortfarande. Det är ju lite halvspännande att köra eftersom det inte är plogat direkt. Bara -1 så det är tungt och blött. Men men, jag har bott i Skåne, jag ska inte klaga!

Sadlade djuret och red ut i skogen i snön i pannlampans sken. Det gick så bra så. Bästa häst! Jag satt och sjöng högt och glömde helt bort att jag egentligen var aptrött och åksjuk från tåget.

Det är ju lite kul att min galenpanna till häst är helt stencool vissa dagar (som idag), och då har jag bara skrittat i flera veckor. Plus varit bortrest i fyra dagar. Men det har liksom inte med saken att göra. En lugn dag kan infalla lite när som helst, liksom en skogstokig dag. Såna kan också infalla lite när som, tycker Tell. Helst när man minst anar det. Men som sagt, lugn som en filbunke idag! Tack för det!

Myshäst, SOM jag har längtat efter honom! ❤️

2015/01/img_1477.jpg

2015/01/img_1480.jpg2015/01/img_1486.jpg

2015/01/img_1487.jpg

 

2015/01/img_1485.jpg

IMG_5057

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s