With a little help from my friends

Jag har varit lite nere på sistone och mest velat gå i ide tills våren. Alternativt dricka whiskey liggandes i en fåtölj vid brasan tills det blir vår.

Idag har jag repat med mina underbara vänner i About Sally, fy fasen vad det är kul att sjunga!! Och träffa vänner. Allt känns plötsligt roligt igen. Jag har dåligt samvete allt som oftast för att jag inte tycker att jag hinner träffa mina vänner så ofta som jag vill, fast som tur är så har jag ju vänner 1. På jobbet 2. I kooperativet 3. I mitt ”band” 4. I stallet 5. Mina grannar. Så jag träffar dem ju ändå samtidigt som jag/vi gör annat! 😊 Sen funns det ju vänner i Malmö och andra ställen såklart som man inte kan träffa så ofta. Och min familj bor långt borta allihopa så de saknar jag såklart.

Hästtandläkaren var i stallet idag och gick igenom alla pållarna, jag hade gärna varit med men jobbade 10 mil hemifrån idag och kunde inte komma loss. Så jag fick hjälp av en snäll vän i stallet som rapporterade via sms att allt gått bra. Guld! Tusen tusen tack!

Igår travade jag lite smått på Telleman, men mest blir det ju skritt fortfarande. Naturligtvis drog han ett NYTT galopprace i hagen. Suck. Jag får försöka plocka in honom tidigare så inte kvällsbuset hinner slå till. Men SÅ fin trav han visade upp nere i ridhuset!! Å vad jag blev glad. ❤️

IMG_0066

Me and my gals i About Sally från ett gig i somras!

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s