Alla tankar till Jens och Ebba och hela teamet

Nej, det är inte sant. Inte en häst till! Det var ju alldeles nyss som Maria Bredberg förlorade Fight for Gold, och nu vår hopptränare Jens. Hans bästa häst (som är uppfödd av och ägs av Ebba von Essen) bröt benet igår på en tävlingsplats och fick somna in.

Det finns inga ord. Var glad för era hästar medan ni har dem! Vila i frid, och tack för allt Twiggen! ❤ Denna egensinniga ”orm” som i början hoppade så konstigt och ålade sig över hinder och som bara Jens och Ebba trodde på.. som har gått så himla bra i VW Grand Prix, och var på väg mot SM. Jens har ridit honom sedan han var fyra. Han blev bara 11 år.

http://www.tidningenridsport.se/Tavling/Nyheter/2015/2/Hast-forolyckades-pa-tavlingsplats/

Skärmavbild 2015-02-07 kl. 12.40.40

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s