Min nya bok har kommit!

Och den har jag kastat mig över direkt såklart. 😀 Jag har läst en tredjedel av den just nu, återkommer med en recension sen när jag är klar. 

Den är väldigt intressant hittills iallafall, kolla här t e x om olika hästpersonligheter! Vad är era hästar, stämmer något in eller är de en kombination av flera? Tell är mest nummer tre (Osäker utåtriktad) men har många likheter med ettan också. (Självsäker utåtagerande).

IMG_5076

IMG_5078

IMG_5079

IMG_5080

IMG_5081

Jag tror mycket av de här egenskaperna är sånt man tränar sin häst till, men alla vi som håller på med hästar vet ju att de ändå är olika. Jag gillar verkligen det jag hittills hunnit läsa i den här boken, det plockas lite här och där av olika ”skolor” och läsaren uppmanas att tänka själv. Det tycker jag är sympatiskt.

Nu får jag släppa boken och rappa på lite, måste hinna ut till hästen innan vi ska åka ner till Malmö på 60-årskalas (plus leverera öl till massa ställen från min sambos bryggeri). På söndag ska jag ta tåget till Båstad och jobba och sen köra 20 mil hem hit på kvällen med en kollega. Så det blir en intensiv helg, jag som borde försöka vila upp mig. Men men, det får jag göra sen. 😉

2 reaktioner på ”Min nya bok har kommit!

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s