Helgturné…

Jag har levt värsta fälttävlanslivet i helgen känns det som, fast utan häst.. 😉

Körde först ner till Malmö i lördags i vår risiga gamla Peugeot (som mirakulöst nog inte har rullat genom pärleporten än). 23:an har man ju kört en del i sina dar med hästen där bak. Körde skitsakta i rondellerna i Höör av gammal vana. 🙂 och sambon skrattade.

Sen när 60-årsfirandet var klart så åkte jag tåg (imorse) från Malmö till Båstad för att jobba. Vinkade till tre terrängbanor. Ack Skåneland… ❤️ Det är en väldigt vacker tågsträcka längs havet.

Sen avslutade jag med att köra automatväxlad hyrbilsaudi från Båstad till Växjö med min kollega. Körde genom Halland en bit och tänkte på alla roliga Hermanstorp-minnen…

Väl hemma på kvällen var det isgata överallt och jag var sååå trött. Jag hade verkligen behövt rasta Tell nere i ridhuset men jag hade verkligen ingen energi att ta mig dit. Försökte träna lite tricks i boxen med honom istället men han var så peppad att han höll på att hoppa ur skinnet. Det kan man ju inte bli arg för. Men jag insåg att det inte var helt optimalt, jag vill ju gärna att han ska vara lugn och ha fokus på mig. Inte sprattla omkring och vifta med alla benen samtidigt i hopp om att få godis. Kära nån.

Nästa vecka (alltså imorgon) ska jag verkligen bättra mig. Jag har världens sämsta karaktär.

Här kommer lite bilder från dagen. Härligt med sol! Min kollega Patrik och jag frös rätt mkt vid havet, men det var fint!

IMG_5099

IMG_5112

IMG_5106

IMG_5107

IMG_5114

IMG_5108

IMG_5120

IMG_5969

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s