Alla hjärtans dag

I’m back! Hade det jättefint i Malmö med mina gamla kursare, så kul med återträff efter 12 (!!) år!

idag har jag inte gjort många knop. Pussade Tell, grejade runt lite och fyllde vatten och sånt. Det är ju nån märklig influensa som kan slå till efter en utekväll i Malmö. Fattar inte vad det kan vara. Hehe.

Träffade min vän och tränare Anna iallafall och jag har lovat att rida hennes unghäst lite i utbyte mot lektioner. Det kommer sitta fint när Tell är helt igång sen! Tror det kommer gå bra. Lite roligt bara att hon gärna vill att jag gör det för att jag ”inte är rädd och är sadelfast”. Haha! Det var nämligen på den ”arbetsbeskrivningen” jag började rida Tellepelle en gång i tiden och sen råkade köpa honom! Men den här lilla skruttan är inte till salu som tur är. 😁

Ha en fin alla hjärtans dag på er! ❤️

IMG_5153

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s