Tappsko

Idag har vi haft studiebesök här från en annan lanthandel uppe i Vetlanda kommun. Trevligt! Sen servade jag grabbarna i bryggeriet med lite sillamackor, kaffe och kakor så de inte skulle svimma medan de brygger 400 liter öl till mig. 😉

Såg fram emot en ridtur men dessvärre hade Tells ena framdoja försvunnit under mystiska omständigheter i hagen. Som tur är så är han inte ömfotad, och har väldigt bra kvalitet på hovarna. Skon hade bara åkt ”rätt ut”. Men det som var värre var att ridhuset var bokat. Suck. Så det fick bli en skrittpromenad ute. Han var extremt pigg och på tårna, men lyssnade fint. Det trodde jag nästan inte, men där ser man! Skönt ändå att han fick komma ut och gå, alla hästarna går som gamla tanter i början men sen på vägen hem skrittar de på fint och frustar. Det är ju svinhalt i hagarna nu så de rör sig nog inte mkt där.

Imorgon hoppas jag det blir rida av! Vår snälla hovslagare kommer ut och slår på en ny sko vid lunch så då får jag köra ut från stan och ta in pållen. Ser fram emot att snacka lite med Johan, världens bästa hovis! 😊 Det är så himla skönt med bra folk som är skitduktiga OCH roliga att träffa!

En reaktion på ”Tappsko

  1. idooooos skriver:

    Tappskor är typ det tråkigaste som finns!!! Speciellt då man planerat & sett fram emot att rida.
    Pantis är heller inte ömfotad så rida i ridhus går bra. Dock har vi inget ridhus 😝

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s