Lite tävlingssugen

Nu till helgen kanske jag hänger med på dressyrtävling, fast fortfarande utan häst då. Mest troligt måste jag jobba i lanthandeln, men jag får se om det går att lösa. Det vore kul att hänga med!

Jag brukar ju inte tävla himla mycket, och blev själv lite förvånad över att jag faktiskt känner mig lite avundsjuk! Jag vill också vara med!! Dressyr är det jag är mest sugen på just nu. Har sett ut en tävling i april som jag tror vi skulle kunna vara med på. LB:3 och LA:3 kommer vi rida då i så fall. Så det får vi träna till! 🙂

Det som är positivt med att inte åka ut på tävling riktigt än är att jag förhoppningsvis slipper frysa arslet av mig (det är INTE varmt ute), slipper köra fast med släpet på en lerig åker (”parkering”) utanför nån ridklubb som förra året i Nybro.. 😉 med mera. Förra året tävlade vi ju i hoppning redan i februari. Med tanke på att ovanstående inträffade så var det en herrans tur att vi fick pris, Tell fick rosett i håret och vi fick galoppera ärevarv. Då gjorde det inte så mycket med kylan, vinden och leran. Ett fint minne!

IMG_0082 IMG_0083 IMG_0085

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s