Unghästryttare

Sitter på jobbet och har lite kaffepaus. Det är viktigt med kaffe. Och paus. 😉

Tell var jättefin igår, nu har han fått på sig en ny doja. Men han är så pigg så han taggar till och lurar mig ibland med nåt sprättryck här och där. Nu måste jag ta tag i det här och rida ordentligt. Aktivera honom ordentligt (det trodde jag att jag gjorde igår, men icke), ge honom en uppgift att jobba med så han inte hinner före mig. Det spelar ju ingen roll om man möter en häst i galopp (och min häst inte får galoppera), han får INTE dra iväg och sprattla ändå! Suck… Men som sagt, jättehärlig att rida. Riktigt go känsla. Jag får bara akta mig så jag inte fastnar i handbromsen när han är så på. Försöker rida många övergångar och att han verkligen ska gå för sitsen och skänkeln. Det är inte lätt… jag längtar tills vi kan börja träna igen så nån från backen kan hjälpa till!

Ikväll ska jag rida Annas unghäst lite (född -10 efter Nobel – Aerline H), hon har blivit tömkörd i flera dagar så förhoppningsvis ska hon vara ganska mör (och snäll).. tror vi. Det ska bli kul! Det är en jättefin häst, som jag har känt sen hon föddes! Här är en bild på henne när hon var en liten räka. (Hon är fortfarande en liten räka, dock inte riktigt så här liten längre) 🙂 Men söt som socker har hon alltid varit, som ni ser!

35050_486344669688_7505056_n

Återkommer med rapport sen! 

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s