Börjes och hundvakt

Idag har jag jobbat i Blekinge, och även repat med min sånggrupp. Så härlig dag! Fick till och med se solen!

Jag kör ju förbi Börjes i Tingsryd titt som tätt och jag kikade in där på vägen hem. Skulle köpa fler broddar nu när vintern tyvärr inte är slut än men mina broddar är det. Broddarna glömde jag dessvärre bort men jag köpte ett nättäcke som jag hittade i reakorgen. 😂

IMG_5159

IMG_3951

Tips till alla som tävlar fälttävlan på sommaren: skaffa ett tunt nättäcke!! Perfekt att ha på pållen i släpet under tävlingsdagen. Man kan blöta ner hela täcket i vatten om de behöver mer svalka, eller spraya det med flugspray så slipper man de jobbiga insekterna. Jag har letat efter ett med kryssgjordar, så det var ju bra att det fanns på rea. Jag antar att det betyder att det snart är sommar eftersom jag köpte detta och inte isbroddar! 😁👌

Ikväll är jag hundvakt till världens sötaste fralla Greta. Vi har busat lite, men mest myser vi i soffan. ❤️ Greta snarkar och jag läser Pether Marknes bok ”Hästens grundarbete”.

IMG_5163

 

IMG_5160

IMG_5172

 

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s