Hang on!

Hahahaha, det här påminner mig otroligt mycket om när jag hängde på sidan om Tell i somras i terrängen i Hermanstorp och vägrade släppa taget, och klättrade upp efter vad som kändes som en evighet och fortsatte till sist! Åtminstone som jag kommer ihåg det.

Men det här som Karen O´Connor gör förtjänar nästan en medalj tycker jag, haha! 😀 (Ps. Det krävs även en snäll och klok häst för sånt här. Men vi jobbar ju i team, eller hur)?

 

 

En reaktion på ”Hang on!

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s