Slabbridning

Jag tyckte det var en sån bra idé att rida på banan idag, är så less på ridhus nu så jag vet inte vad. Nu hade ju ändå banan tinat fram.

Tyvärr var det jätteslabbigt och jag var lite osäker på var man egentligen kunde rida och inte så jag red inte så himla bra. Inte så länge heller. Men Telleman var ändå pigg och glad över aktivitetstajm som vanligt och jag var glad över att rida igen. Kände mig något matt efter febern men det gick okej. Och regnet hällde ner. Men men. Nya tag imorgon!

IMG_1550

IMG_1552

IMG_1553

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s