Att göra annat

Jag har haft två kvällar nu när jag faktiskt inte har ridit, och faktiskt inte har dåligt samvete för det. Ibland hinner man bara inte, eller vill ägna sig åt annat. Musik t ex. Igår spelade jag jättemycket piano och dragspel, och idag har jag repat med min sånggrupp. Helt slut i halsen nu. Men åh vad kul det är med musik! Särskilt ihop med andra!

Jag har som mål att vara nöjd med det jag gör och vara närvarande och fokuserad i det, och inte vara missnöjd med allt jag inte gjort. Jag tror det gör att man mår bättre då, och även att man faktiskt får mer gjort. Uppskatta nuet!

Igår hade jag helt hästfritt, men idag har jag varit förbi i stallet en sväng ändå och bara myst med Telleman. Vi tränade lite tricks i boxen till hans stora lycka, sen fick de kvällsmat och jag sa gonatt till alla djuren.

Nu sitter jag här och skrattar ihjäl mig åt den här bloggen: Nalta Waller! Jag inser att den kanske inte är så kul för folk som inte kommer från Pite älvdal (eller har släkt där som jag), eller att man kanske inte förstår nåt alls, men jag skrattar så jag gråter! Jag hör liksom hur det låter när jag läser texten. Och tänker på mormor och morfar och alla de andra jag känner som pratar/pratade såhär roligt. Jag är väldigt intresserad av språk och dialekter, och har ett lexikon hemma om ”Pijtmåle”. Bloggen tycker jag är helt fantastisk, det kan verkligen inte vara det lättaste att beskriva sitt vardagsliv NU på en gammal bonddialekt! Värsta kulturgärningen om ni frågar mig! Hatten av.

Och så GRYMT att Kalla tog VM-guld idag!!!!! 

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s