All in

VILKEN runda det här är. Vilken ryttare! Och vilken häst! Jag är stum av beundran. Stort grattis Peder!!

Skärmavbild 2015-03-01 kl. 11.43.49

Jag tror minsann att jag ska slänga på hoppsadeln idag, och låta Tell skutta över några bommar på marken. 😉 Längtar till vi får hoppa igen! Inte 1,55 då men bara att hoppa överhuvudtaget! Och så ska jag boka in lite ridsällskap för att komma ut på grusvägarna. Det är där man hittar hoppgaloppen, inte på banan!

Sen ska jag vara hemma i soffan igen till 16.05 och kolla på världscupen! 🙂 Ha det så himla kul ni som är i Göteborg!! Jag är SÅÅÅÅ avis!

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s