Gulp – anmäld till årets första tävling!

Idag har jag anmält mig och Tell till vårens första tävling! Hurra! Eller vänta nu… shit!! Nu får vi komma igång och träna ordentligt.. gulp..

Det är dressyrtävling i Tingsryd i början på april som jag anmält till, LB:3 och LA:3. Det senare programmet har jag aldrig ridit på tävling, så det blir ju spännade. Det är rätt mycket svårare än LA:1 som vi ridit tidigare. Blev något nervös nu. Tänkte att det är ju inte grand prix precis och anmälde oss, men nu känns det nästan så när jag läser programmet. Jaiks! Rida in i galopp och göra halt kommer ju bli kul på en taggad häst!! Haha… och förvänd galopp kan också bli otroligt intressant. Det fixar vi ju hemma, men det är en annan sak på tävling på en taggad häst med en räv bakom örat. Jaja, det är bara att börja träna nu då! 🙂 Jag hoppas att jag får till minst tre träningar för dressyrfröken Anna innan det är dags. Det behöver vi.

Här är en gammal bild från när vi tävlade dressyr senast, jag och Telleman! ❤ Det var i augusti…. gulp. Igen. Dubbelgulp. Nu får vi försöka hitta formen igen!

Skärmavbild 2014-08-18 kl. 16.00.33

Roligt förresten att SM i fälttävlan går i Flyinge i år, skriv upp 13-19 juli i almanackan så kanske vi ses där! Jag vill verkligen dit och titta. Särskilt på terrängen såklart!

Det händer en del även här i Småland, mycket tack vare Saras OS-silver i fälttävlan! Kalmar kommun sa då att de skulle satsa tre miljoner på ridsporten i Kalmar län under tre år. Det ser de ut att göra också. Tyvärr satsas det inte direkt här i Kronoberg, men vi är glada för grannlänets skull såklart! Heja Kamar! Nu har de gett ytterligare medel till ridklubbarna i Kalmar kommun, bland annat till Ridklubben Udden. Woho! http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=86&artikel=6103914

5 reaktioner på ”Gulp – anmäld till årets första tävling!

  1. Anna skriver:

    Å vad spännande med tävling!! Önskar jag kunde vara med som skötare, men det kanske passar på nästkommande…? 😉 Kommer gå super!

    • Ida Qvarnström skriver:

      Tack! 🙂 Ja det ska bli roligt. Börjar dock ångra mig nu att jag inte anmält mig till hoppning istället, det brukar vi ju börja säsongen med. Då gör det inte så mycket om det går lite fort, hehe. 😉 Så det här är lite nervöst! Första gången vi tävlade dressyr trodde jag att jag skulle ramla av, han var så taggad. Och han har bjudit på dressyrstaketet några gånger… men än så länge har jag varken åkt av under programmet eller att Tell har hoppat ut! Får väl se om det håller i sig.. haha! 😉

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s