Helt slut

Idag har varit en extremt intensiv dag på jobbet, vi har lansering av vår nya webbsajt imorgon som jag har jobbat jättemycket med på sistone. Men det ska bli gött att äntligen släppa den iallafall, det är ingen som dör om någon länk är fel eller nån bild ska bytas ut.

Jag tänker för övrigt ofta på hur glad jag är att det inte handlar om liv och död i mitt jobb. Jag har en syster som är barnmorska och en bror som är polis… jag är grymt imponerad över att de pallar, och det är väldigt viktiga jobb. Men fy faan vad tufft det måste vara ibland alltså. Då ligger jag och de andra två syskonen i lä, vi som jobbar med konst, film respektive interaktionsdesign. 😉

Nu ska jag gå och lägga mig, allt har gått i ett idag. Jag känner mig som en urvriden trasa. Jobbade över med den förbaskade sajten, och raka vägen därifrån till ett möte med kooperativet som höll på till 20.30. Raka vägen därifrån till stallet, ta in och kvällsfodra alla hästarna. Thelma börjar bli riktigt rund nu, spännande med en ny fölis till våren! Hon har ju förra årets föl vid sidan dessutom. Jag tog in de två ihop och på något vis tappade jag Thelma som gick själv in i sin box medan jag baxade in fölet i boxen bredvid. Thelma ställde sig rakt på sitt grimskaft (typiskt) och jag tänkte ”jaha det var den grimman”. Men hon blängde på mig och liksom sa ”men hallå, tänker du lämna mig såhär”? Och stod blick stilla. Så jag gick fram och petade på det bortre frambenet (som hon stod med på grimskaftet) och hon lyfte det. Inte minsta försök till panik eller oro där inte. Kloka härliga häst! Det är tur de tar hand om en trött och utarbetad extramatte. ❤

En rolig sak har iallafall hänt idag, jag har bokat in mig och Tell på årets första terrängträning!!!!!!!!! 😀 Vi ska träna på RK Sporrens nya fina bana nere i Bräkne-Hoby i mitten av april. Det är Magnus Gällerdal som har träningen, och det ska även vara clinic i anslutning till detta. Woho!! Fem veckor är det dit. Nu ska jag nedräkning varje dag!! (Samt försöka tämja mitt peppade djur och hitta terränggaloppen som jag tror finns där nånstans).

 

2 reaktioner på ”Helt slut

  1. idooooos skriver:

    Åhh terräng! Det roligaste som finns, tveklöst! Och jag har & har haft nedräkning väldigt länge till 24-26 April då jag ska på Terräng-kurs på Årsta Runsten för Uffe Johansson!!

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s