Jag ska vara stark

Idag jobbar jag hemifrån. Har inte sovit nåt vidare i natt. Låg vaken pga orolig för hästen och snarkande sambo. Bläh.

Min snälla granne tillika en av mina bästa vänner har bjudit över mig på kaffe, hon är också hemma idag visade sig och är ur form. Så vi ska dricka lite kaffe och gnälla över våra erbarmliga djur. Hon har en liten vovve som varit dålig i magen i flera veckor så det är nästan ännu mer synd om henne. När det gäller sömn åtminstone. Jag fick en uppgrävd vinbärsbuske av en annan granne som höll på att gallra, livet kändes genast lite bättre av doften av jord och svarta vinbär.

Ska ut till Tellepelle i e m så får vi se hur han rör sig idag. Jag får väl ta en dag i taget nu igen då. Jag ska försöka bli stark både mentalt och fysiskt har jag tänkt. Jag hatar såna där fula pilatesbollar men jag får väl köpa en sån. Här ska tränas. Om jag så ska springa och gråta samtidigt.. 🙂 Jag har ju iallafall lilla Nova att rida på. (Vi har lite hästbyte i kompisgänget kan man säga. Jag rider Annas unga lilla racerhäst, och hon rider ytterligare en väns snälla dressyrhäst i sin tur som typ aldrig har slängt av någon i världshistorien). Nu hoppas jag ju att Tell ska bli bra, det är ju honom jag allra helst vill rida. Såklart. Och jag grämer mig att jag måste laga mitt släp som har nåt elstrul plus behöver en rejäl tvätt, och hålla på och bängla med detta för att kanske åka till VETERINÄREN. Konstigt nog hade jag inte haft nåt emot att laga det och fixa iordning för att få åka på tävling!! Men nu känns det jäkligt segt. Hej och hå.

https://starkryttare.wordpress.com/2015/03/09/aktivera-core/


2 reaktioner på ”Jag ska vara stark

  1. idooooos skriver:

    När jag fick beskedet om att Pantis hade pålagringar i ett bakknä & behandlades i båda bakknäna samt framkotorna så sjukskrev jag mig från jobbet. Jag var sååå ledsen & orolig.
    Jag tänker på dig & hoppas hoppas hoppas Tell mår bra snart igen ❤️

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s