Yes!

Skam den som ger sig! Med hjälp av mina älskade, fantastiska stallvänner lyckades jag till slut få en tid i Löberöd imorgon. Så nu åker vi till veterinären tidigt imorgon bitti. Jaaaaaaa!!!! 

Jag är SÅ glad och lättad över det. En stor sten föll från mina axlar!!

Ikväll har jag ridit Nova på utebanan och trillat av. 😁 Är lite mörbultad men ändå väldigt glad. (Knäpp som man är). Gud så fin hon var! Det var jätteroligt att rida. Att jag åkte av var ett rent missförstånd på ett pyttelitet hinder som hon gick av ett galoppsprång tidigare på. Än vad jag hade tänkt alltså. Så hon gjorde verkligen inget dumt!

Fånigt att jag åkte av för en sån dum grej (även om hon har ett jäääkla stamp i språnget)!! Hon testade mig lite i galoppen tidigare och var lite tråck och bockig men det redde jag ut. Hade ju varit mer naturligt om jag hade åkt av då, men icke! 💪

Tell fick en godnattpuss, vi ses ju redan imorgon bitti igen. Då blir det utflykt i släpet hela dagen för herr häst. Får väl be Staffan att behandla mig också för nu börjar jag stelna till… Hehe.. Känns att man inte är 10 år längre! Då damp man ju i backen hela tiden. 😉 Jag rider med säkerhetsväst och hjälm så ni behöver inte var oroliga. Kom på att mina nya Ariat-stövlar har följande record: trillat omkull sittandes på Tibelle en gång, och nu trillat av Nova i galopp. Jag får sluta rida i de här stövlarna nu!! Haha..

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s