En bra dag

Matias är bortrest i helgen så jag är hemma själv och har det utmärkt. Är en massa i stallet, dricker vaniljvodka och whiskey med grannarna på kvällarna och skrattar en massa, och lär känna nya trevliga människor till råga på allt! 

Vi har en kille i styrelsen i Kooperativa Åryd som pratar jättemycket, det är väldigt bra för han har lärt känna en tjej här i byn som är duktig på bokföring och löneadministration. Det kanske inte låter så jätteskoj, men hon och en till rolig medlem i styrelsen har varit här idag och fikat och vi hade jättekul! Att hitta nån som är så himla duktig på det som vi i styrelsen inte är, och att hon är jättetrevlig dessutom!! Rena julafton. 😀 Alltid kul att lära känna nya människor!

Tell hade det prima, och boxen såg mirakulöst inte ut som ett djurskyddsärende. Han fick komma ut på promenad i skogen och det tyckte han var jeteroligt. Han fick visa några tricks också för en tjej som heter Johanna som är i vårt stall lite och hjälper till ibland. Mallig hest. 😉 Sen hade vi lite städdag i och runt omkring stallet, det blev så fint och vårigt så. Solen tittade fram lite. Imorgon hänger jag nog med på dressyrtävling, har en vän som ska rida MSV:A och det är ju lite festligt. Jag var inte så sugen på några hästiga aktiviteter alls där ett tag, men nu är det hopp om livet igen.

okej tell ser inte så nöjd ut precis just här 😉

Får väl kolla på melodifestivalen lite ikväll fast jag inte har hängt med alls. Vet inte ens vilka som är i final. Jo, förresten, det är nån som heter Mariette! Henne känner jag till lite bara för att hon har sån frisyr som jag hade i åtta år. Så då hejar jag på Mariette. 😉

Ps min arm ser ännu roligare ut idag. Varning för äcklig bild 😱😆Jag har inte så värst ont. Men jag inser nu att jag nog blev stämplad rätt rejält för jag får nästan aldrig blåmärken. Det har hänt högst 10 gånger i hela mitt liv. Stålkvinna.. eller så har jag extremt hållbara blodkärl för skadar mig gör jag ju ibland. Det är bara det att det brukar aldrig synas.

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s