Hästskötare

Det blev en lång hästig dag idag. Både roliga och tråkiga saker! 

Det roliga: Tell och jag tog en härlig promenad ner till sjön i strålande solsken imorse. Och så har jag hängt med som tävlingshästskötare till Hässleholm! Tells dressyrproffs till storebror Tim startade Msv:A med sin matte. Och de slog till med sin första placering på den nivån, såååå roligt!! Lätt att köra hem hela vägen sen med glada tjejer i bilen och en glad pålle där bak i släpet. 👏👏👏⭐️🏆

Det tråkiga är att vi hela dagen har haft kontakt med killarna där hemma som har gått och gått med lille Calle, stallets charmtroll som fått kolik. Han har varit dålig i magen lite av och till sen i natt och haft förstoppning stackarn! Jag gick med honom innan vi körde och longerade honom. Sen har det gått lite upp och ner under dagen och det verkar inte vara helt stopp, men till sist ringde vi ut distriktsveterinären. Mötte den bilen nu när jag körde hem. Håller tummarna för att vår lilla ponny-älskling piggar på sig! 😒 ❤️Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s