Tittut!

Åh så skönt! Calle mår bra igen, och Tell är nöjd med att få ha öppet fönster i sin box! Han har solat sig hela dan och snackat skit med kompisarna. 

Vi var ute på en skogspromenad idag. Tell var lite som en väldigt stor labrador i koppel. Nosade på allt, särskilt bajs, åt allt, och hittade en jättestor pinne som han ville ta hem. Suck. 😛 men vi hade det trevligt och spanade på rådjur, skrotbilar, stenar och träd. Ni vet, Småland. 😊

Jag har byggt upp en liten ”hinderbana” med cavalettibommar och lite annat som han får skritta över också. Det tycker han är toppenkul! 

Det blir ingen dressyrtävling i april, ingen terrängträning heller. Det får vi ta senare. Men jag funderar på att åka på en pay and ride working equitation i Växjö i påsk på våran hemmaklubb. Man kan välja nivå, rida allt i skritt t ex. Det kanske vore kul. Så får man göra nåt annat än att kliva över pinnar i skogen och skritta på grusvägar? 

Nu ska jag dricka te och kolla på Jordskott! Det är så spännande! Jag är egentligen dålig på att följa serier, men den här följer jag. Och Fortitude. 

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s