Bläh…

Det går lite upp och ner. Nu har jag avbokat terrängträningen i Blekinge som vi skulle varit med på, får hoppas vi kommer iväg senare i vår istället. Men ändå… det är så tråkigt!!  ); Bläh…

Jag följer en massa hästfolk och fälttävlansryttare på instagram (såklart) men just nu vill jag bara avfölja allihopa. Alla lägger upp superhärliga terrängbilder nu när träningarna kommit igång. Usch vad jag är avundsjuk.

Det är det här jag längtar till…

Nåja. Som sagt, det går lite upp och ner. Jag gillar ju att göra upp planer, men just nu känns det som att det inte GÅR att göra upp nåt. Då får man ha 1000 reservplaner i så fall. Det är ju inget kul. Jag blir galen av att ha så många alternativa planer i huvudet på samma gång. Kommer inte fram till nånting. Det är några clinics på gång här i närheten som jag kan åka och kolla på, men jag vet inte. Ibland känns det kul, ibland vill jag bara gå och lägga mig och dra nåt gammalt över mig.

Nu har jag kommit på att OM jag inte kan rida på Tell på ett tag så kanske jag kan rida på nån annan häst? Typ rida en kurs på nån lånad pålle. På nån mysig herrgård med vin, god mat och roliga människor kanske. Ping Vera 😉  Eller så kanske jag kan ta mig till Blair Castle i Skottland i september med några andra galningar och kolla på EM i fälttävlan??!!! Det hade varit så FETT! Equitours verkar ju grymma men 11 000 spänn har jag inte. (Det är utan flygbiljetten)…  I så fall blir det nån budgetvariant man får boka själv, bo lite enklare så man har råd med det viktigaste. Alltså kolla på tävlingarna och dricka skotsk whisky. 🙂

Arrangörens fina (och långsamma) promofilm:

… och här är en något mer upptempo-film från förra året i Blair som någon gjort! Love it!

4 reaktioner på ”Bläh…

  1. idooooos skriver:

    Jag förstår att det känns motigt.. Just nu är ju perioden få man allra helst vill ha en fräsch häst, när det är vår & allt ligger framför en.. Varför har man sällan en konvalicent december-februari?
    Hoppas Tell snart är tillbaka ❤️

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s