Men in black 

Idag stod jag i affären till kl 14. Sen blev det stallet. 

Telleman fick vara sällskap åt unge herr Tom som fick gå på sin första skogspromenad, lilla långben. Hans matte har suttit på honom idag också! Inga problem. Världens coolaste långbenta yngling. (Han är enorm. Räcker 1.80???) Det gick super. Tom gick först  på promenaden= livet lekte för Tell den lille fegisen. 

Sen lämnade vi av Tom och hans matte hemma och fortsatte själva. Allt var frid och fröjd tills Tell såg två svartklädda människor i fjärran som var ute på en härlig skogspromenad. Man kan säga att det blev så kul så att han blev ca 1 meter högre i mankhöjd och matten hade svårt att nå upp till sin ”lilla” häst trots att han är runt 1,63 och jag 1,76. 

Han blev kär helt enkelt. Spanade som tusan efter de här svartklädda människorna och gnäggade… Jaha ja. Radarn var på. Inte eldradarn som tur var, men ändå. Vi fick gå förbi ridhuset bara för det och ta en pytteliten trav i varje varv där istället. Gick inte att koncentrera sig på något annat där ute än att försöka ta reda på var de fascinerande svartklädda människorna var. 🙈 vi gick även förbi den före detta elden. Men den var inget att ha idag direkt. Människorna var de som potentiellt skulle kunna äta upp en, lite aska skiter väl jag i sa Tell.

Vi sprattlade hemåt i solskenet iallafall och överlevde. The men in black var borta och Tell coolade ner sig något. Vårkänslor, spöken, eller vad…?? 😁

2 reaktioner på ”Men in black 

  1. idooooos skriver:

    Haha. Jäkla sprattelgubbe. Om jag skulle beskriva mina & Pantis uteritter hade det snarare varit, idag blåste en soptunna omkull bredvid oss, Pantis brydde sig inte. Idag mötte vi bärplockare, Pantis brydde sig inte. Idag kom en älg, Pantis brydde sig lite. Olika. Men bra endå. På sina sätt 😊

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s