Avundsjuk jag är så avundsjuk

Jag är så fånig. Jag skulle inte ens ha startat i Tågarp nu i helgen! Ändå blir jag helt grön av avund när jag ser alla härliga bilder därifrån! Åhhh vad jag längtar tills vi kan träna terräng igen!! Om jag inte kan rida Tell får jag väl fråga Anna om jag får ta med mig Nova!! Mvh svår terränglängtan…

Här är det Fanny Nilsson som rider i den enstjärniga klassen. Guuuuuud så kul det ser ut!!!

Så roligt att Hanna Berg vann den ena enstjärniga klassen i Tågarp nu i helgen, vi tränade ju tillsammans i vintras hos Linda Algotsson och det är verkligen en underbar fälttävlansfamilj. Så himla goa och härliga människor. Hanna trillade ju av en häst i skritt förra året och bröt en kota i ryggen, så härligt det måste vara att vara tillbaka igen! Det är inte bara hästar som kan skada sig, det kan tyvärr ryttare också.

Jag skulle egentligen tävlat dressyr den här helgen, men det strök jag mig ju från i och med Tells skada. Och det var väl lika bra att vi inte var med 😉 , vår stallkompis Agneta krossade hela fältet och vann i både LB:n och LA:n med fina fina Taleya! 🙂 Nu håller vi tummarna ikväll igen för Agneta (denna gång med ”storebrorsan” Tim) som startar MSV:A på samma tävling. (Det är ett meeting i Tingsryd som håller på hela helgen med många klasser på olika nivåer).

Får väl se om vi kommer iväg på en liten LB om två veckor, vi är anmälda iallafall. Snälla Anna som äger Nova har lovat att hjälpa till och träna oss lite, om det så bara blir 10-minuterspass såhär i början. Det känns även väldigt bra att få ett par ögon till från backen så jag inte nojar ihjäl mig.

Nu ska jag snart bort till stallet och rida Telleman, ska även försöka avpälsa honom lite till. Köpte en sån där ”karda” till manen på Börjes som vi ska testa. Hoppas den funkar istället för att behöva rycka honom. Jag är något tveksam, den kostade 60 kr och ser lite halvkass ut i kvaliteten. Hrm.. Ja ja, det är värt att prova iallafall. Sen ska jag hoppa Nova i ridhuset, på onsdag ska vi ju vara med på hoppträning för Jens igen. Känner mig lite kluven till det, men jag får ta det på utvecklingskontot. Det gick ju ganska bra sist så vi får hoppas på det bästa. Att hitta känslan och växlarna i galoppen är nyckeln, det har vi ju tränat på i skogen men på banan är det lite svårare tycker jag. Bra att vi genrepar lite ikväll.

4 reaktioner på ”Avundsjuk jag är så avundsjuk

    • Ida Qvarnström skriver:

      Ja alltså den var inte så tokig faktiskt! Hann bara testa litegrann men det kom av en hel del man bara genom att ”kamma som vanligt” och det ser fint ut! Tell tyckte det var JÄTTEskönt också, herregud vilken skillnad jämfört med de tidigare plågorna man utsatt honom för! 🙂 Ska prova lite till imorgon. Tycker inte jag fick bort så mkt på längden, man får nog hjälpa till med sax lite. Men tjockleken blev det bättring på iaf!

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s