Full fart

Hej! Nu hinner jag skriva lite här igen. Det gar varit ganska fullt upp i helgen, men nu sitter jag i mitt kök och dricker kaffe och tittar ut på den soliga och blåsiga utsikten. 😊

I fredags fick jag stiga upp tidigt och sätta mig i studion på Sveriges radio, skulle vara med och prata om ett filmevenemang som vi på mitt jobb anordnar. Det gick bra. Jag gillar radio. Det är mycket bättre än TV!

Sen var det ju då det här filmtjofräset på kvällen i Ronneby som jag jobbade på. Skjutsade sedan hem en filmare till Kosta mitt i natten och körde sen med all teknik till Växjö. Det blev ingen ridning, mina snälla stallkompisar passade Tell.

Lördag jobbade jag i min sambos och hans kollegors monter på Växjö ölfestival. (Trädskogens bryggeri heter deras bryggeri. Det ligger också här i Åryd i en gammal fabrik som man ser från vår brygga). Var hemma mitt i natten IGEN… Men jag hann vara i stallet före iallafall. Tells båda brorsor var ute på äventyr så vi passade på att träna frihetsdressyr i den jättestora hagen. Så himla kul!!

Jag sprang omkring i t-shirt och busade med Tell och han följde mig vart jag än gick och tyckte livet var underbart. Det tyckte jag med, 17 grader varmt!!! 😄☀️

Idag har vi skrittat ut samt travat i åttor och över bommar på banan. Snacka om väderomslag, 7 grader,  regn sol och storm om vartannat. Jag fick ha på mig mössa.. Tell var minst sagt taggad i blåsten och jag var nära att trilla av på banan..ähum. Men det gick bra. Han känns väldigt fräsch. Kul!

Sen red jag Nova, som var cool som vanligt ute i skogen. Nu ska jag bara vila mig och dricka kaffe. Hade det varit sport på TV eller nåt så vore det helt perfekt. 👌

Hej svejs!

4 reaktioner på ”Full fart

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s