Lite mycket nu

Jag behöver hjälp av mina vänner nu känner jag… Tell är hyfsat igång och känns jättefräsch, men jag måste få lite träningshjälp och pepp om jag ska komma iväg och rida LB-dressyr på söndag. Och så måste jag börja rida lite i galopp. Det har vi inte kommit till än. Förutom att Tell tränar lite galopp själv i hagen. 🙂

Meningen var ju att jag skulle träna nåt minipass i veckan för min tränare Anna, men tyvärr så kommer inte det gå just nu pga lite oförutsedda händelser så jag får försöka hitta på nåt annat tills vi kan träna för henne igen. Min andra stallvän är ju jätteduktig och en riktig klippa, men väldigt upptagen (precis som jag) så det är lite svårt att få ihop det. Vill gärna att nån tittar när jag rider iallafall. Det bara måste gå att få till!! Dels så att nån annan också kan se att han ser fräsch ut, och även lite koll på att han är ordentligt framme och att jag inte rider med handbromsen i.

Jag måste ju inte åka på tävling på söndag heller. Det hade varit kul, men det är ingen som dör om vi skippar det. Imorgon kommer iallafall vår underbara equiterapeut Sophie ut och går igenom Tell. Jag börjar med att avvakta det helt enkelt. 

Hela den här veckan kommer vara helt galen, det är massor med jobb på dagarna, möten på kvällarna och en massa bilkörande hitan och ditan. Kommer väl ut till stallet vid kl 21 som tidigast vissa kvällar. Det känns som att jag håller på med tusen saker halvdant istället för några saker bra. Suck. Men men, jag får försöka prioritera så bra det går. Ibland önskar jag att jag bara hade häst, det hade liksom räckt. Eller att jag inte hade haft några ambitioner och bara skogsmulle-red. (Nu är det ju inte direkt att vi siktar på OS, men ändå).

Om jag bara fick komma ut på terrängbanan, förhoppningsvis blir det snart! Då kommer allt annat kännas lätt. 🙂

IMG_0371

2 reaktioner på ”Lite mycket nu

  1. idooooos skriver:

    Du siktar visst mot OS, vi skulle ju mötas i Rio & tävla fälttävlan mot varann 😉

    Förstår om det är mycket nu, & att det känns som man bara hastar igenom allt halvdant. Ett tag går det väl bra men det blir jobbigt i det långa loppet. Ta det lugnt & andas. Kram

    • Ida Qvarnström skriver:

      Just det ja, det har du rätt i! Hade glömt det. 😉 Ska bli så FETT i Rio!! Pantis och Tell får stå bredvid varandra och pussas, och så får vi partaja på copacabana när vi mottagit våra dubbla guldmedaljer i fälttävlan! 😄👌👏👏👏

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s